Information angående El-stödet (UPPDATERAT 2023-09-03)

Som många av er säkert vet är det Brf.Argos som har avtalet för el via Vattenfall för hela fastigheten och samtliga boende.

Vi har äntligen fullständig information om elstödet som vi kan dela med er.

I början av Juli kom elstödet i en klumpsumma för hela föreningen. Vi i styrelsen har nu sammanställt klart all information från Ngenic (tidigare Compwell) för alla lägenheter så alla får rätt elstöd baserat på vem som bodde här vid tidpunkten och vem som betalade för det.

Alla som bodde i föreningen under perioden 2021-10-01 – 2022-09-30 och bor kvar idag kommer enkelt få stödet som ett avdrag på kommande månadsavgifts-avi, ni som flyttade in under någon del av den perioden kommer få tillbaka det ni betalat för, och inte för den tidigare boende. Och självklart ni som flyttat in efter detta datum kommer inte få någon annas elstöd.

För er som flyttat men som bodde i Brf.Argos under perioden 2021-10-01 – 2022-09-30, vänligen maila Brf. Argos på brf.argos@gmail.com och med rubriken elstöd, så återkommer vi med instruktioner och vad vi behöver av er.